Webshop

N2 Ads tilbyder komplette webshop løsninger, både til små og store virksomheder, billig webshop og SEO webshop.
 

Hvorfor købe vores webshop?

Vi har nogle af Danmarks bedste programmører ansat og arbejder sammen med op til flere grafiske bureauer, som står for hele det grafiske design, mens at vor programmører vil sørge for, at alt det tekniske kører optimalt.

Der findes mange forskellige former for webshops, nogle som blot er et lille stykke kode og andre som er mere omfattende og SEO venlige. Vi ser ofte mange halvfærdige løsninger, som er svære at skabe trafik til gennem søgemaskinerne, samt en lang række tekniske fejl eller begrænsninger, som gør det umuligt at konkurrere på et højt niveau.

Vi tilbyder derimod hele webshop løsninger uden de samme begrænsninger, hvilket gør vores webshops perfekte til den stigende konkurrence på markedet, også på højt plan.


Webshop Business & Webshop Pro

N2 Ads tilbyder 2 typer af webshops; Webshop Business & Webshop Pro.
Begge webshop løsninger er unikke, da de er håndkodet fra bunden af nogle af landets bedste PHP programmører. Vores webshops er udviklet så de både kan benyttes af små virksomheder, samt de mere konkurrenceprægede handelsvirksomheder.Forskellen på de to webshop typer er hovedsagelig den tekniske opbygning.

Webshop Business er en professionel webshop, der via sitemaps og tagclouds er let spiselig for de store søgemaskiner. Denne webshop kan benyttes af alle typer virksomheder. CMS systemet bag webshoppen er super brugervenligt, hvilket gør det nemt at administrere både ordre og fakturaer.

Webshop Pro udgaven er skræddersyet til de lidt mere kræsne. Denne webshop giver rig mulighed for udvidelse af brancher og kategorier, samt til kontrol og administration af produkterne. Med denne webshop kan du have flere webshop kørende på samme modul, med enten individuelt eller sammenkoblet ordre og fakturasystem. CMS systemet bag Webshop Pro er genialt. Det er utrolig brugervenligt og indeholder blandt andet et komplet ordresystem, debitorstyring, rykkersystem samt kundestyringsmodul.

Fælles for begge vores webshop løsninger er, at de er skræddersyet til verdens største søgemaskine Google.
Prisen afhænger naturligvis af opgavens omfang, sidens størrelse, indhold  m.m., men begge webshops kan leveres for en rimelig pris. Vi kan også levere dem i et super lækkert design, udviklet af nogle af landets bedste grafikere.

Sælg døgnet rundt med en webshop!
Den største og mest fremtrædende fordel med en webshop er klart, at man altid har åbent. En del kunder handler faktisk i webshops i de sene aftentimer og i sådanne tilfælde, er det vigtigt at man har åbent 24/7 og kan tage imod de potentielle kunder.

Det kan man med en webshop!

Læg dit varesortiment op i webshoppen, så er produkterne også til rådighed for de potentielle købere, når alle andre sover!

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr.: