Reklamebureau København


Der er utallige muligheder for, at finde et reklamebureau i København, men det kan være svært at finde et, som kan gøre sit arbejde perfekt.

N2 Ads A/S er netop dét - et reklamebureau, som sætter en ære i at perfektionere sit arbejde - Og vi er gode til det!
Der er mange måder, at profilere sig selv på i dagens Danmark. Den mest fremtrædende og kraftigst voksende måde at annoncere på, er dog klart via et reklamebureau som benytter sig af Google Optimering (SEO) og Google AdWords.

Hos N2 Ads har vi specialiseret os i, at opsætte Google AdWords kampagner og har nu gjort det i mange år. Det gør, at vi har lært alle de små tricks, der skal til for at optimere Google AdWords på en sådan måde, at vi kan fremme det salg hos vores kunder, der stammer fra AdWords.

Typisk kan en kampagne forbedres med 30-40% i løbet af kort tid.
Det betyder også, at vi med glæde sender en månedlig statistik ud, for på den måde at vise vores kunder, præcis hvor meget trafikken til deres hjemmesiden er forøget.

N2 Ads flyttede midt i 2009 til nye lokaler på Frederiksberg, idet der var behov for en udvidelse. Det har bragt et pust af frisk luft ind hos N2 Ads, for selv om man er et firma med gode kompetencer, synes vi stadig, at man altid skal lade muligheden for at udvikle sig være åben.

Når man har med et reklamebureau på internettet at gøre, er det vigtigt, at man følger udviklingen indenfor selve internettet, tendenserne i brugernes vaner og hvilke nye muligheder, der dukker op for et sådan reklamebureau. Det betyder også, at vi konstant leder efter nye muligheder for, at udvikle vores strategier og vi ser os selv som et kompetent reklamebureau i konstant udvikling.

Vi håber, at vi også kan hjælpe din virksomhed, med at lave målrettede reklamer der virker.
Vi har fokus på ROI, og dette vil naturligvis komme din virksomhed til gode.
 

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr.: