Målrettet markedsføring

Et kernepunkt i al markedsføring er at sikre sig, at man rammer sit potentielle markedssegment. Der er jo ingen grund til at reklamere for hårshampoo til en skaldet mand!

Netop på dette område er Google AdWords og Google Optimering uovertruffen.

Hvis man betragter mere konventionelle medier for reklame, skyder man typisk med spredehagl i håb om, at ramme nogle potentielle kunder. Eksempelvis vil en annonce på siden af en bus blive vist til alle, der ser bussen, også selv om reklamen måske udelukkende henvender sig til et meget mere specifikt kundesegment. Ligeledes vil reklamer placeret i radio, tv og aviser også blive set af et meget bredt udsnit af befolkningen og der er meget begrænsede muligheder, for udelukkende at ramme en mere snæver gruppe.

Med Google AdWords eller Google Optimering kan man nøjes med, at henvende sig til en gruppe af mennesker, som allerede har antydet en form for interesse for vores produkt. Reklamerer du eksempelvis for motorcykler, kan vi sikre, at dine annoncer kun vises for folk, som har søgt efter ord eller sætninger relateret til motorcykler. Vi ved derfor, at dine modtagere af reklamerne allerede er interesserede i motorcykler og du slipper for at henvende dig til alle andre, som ingen relation har til dit emne.

Ud over muligheden for uudelukkende, at henvende sig til folk med specifikke interesser, kan man også henvende sig målrettet til folk, som befinder sig i bestemte geografiske områder. Ønsker man at reklamere for en fysisk forretning eller service, er det muligt udelukkende at henvende sig til potentielle kunder indenfor en radius af f.eks. 20 km. En mulighed, som kun i meget begrænset omfang er til stede med eksempelvis radio-, tv- og avisreklamer.

Med disse muligheder kan vi opbygge en kampagne, som rammer meget præcist inden for den målgruppe, som har det største potentiale for at være interesseret i netop dit produkt.

Læs mere om online markedsføring her.
Google AdWords og Google Optimering giver således rig mulighed for, at levere målrettet markedsføring!

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr.: