Facebook Applikationer

Facebook applikationer er én af de metoder, som man oftest ser på internettet, når man snakker om viral socialt medie markedsføring.

Grunden i sig selv, er jo simpel nok; det er en effektiv og vedligeholdelsesfri løsning, som for de flestes vedkommende er ganske overskuelig.


Facebook Applikationer med N2 Ads A/S

N2 Ads har været med siden Facebook begyndte, at overtage det sociale marked på internettet, og derfor har vi også meget erfaring med at kode og udvikle Facebook applikationer og løsninger i mange forskellige afstøbninger.

Det dér oftest afskrækker folk fra, at investere i Facebook applikationer er, at mange firmaer vælger at tage alt mellem 20.000 kr. til 100.000 kr. pr. udvikling. Hos N2 Ads, udvikler vi Facebook applikationer til en fornuftig pris! Vores priser starter fra 7.000 kr. for den mindste løsning og vi sørger for, at holde alt i en overskuelig pris.

Søger du Facebook applikationer, der kan lidt ekstra, så kontakt N2 Ads via kontaktformularen til højre, og få en uforpligtende dialog omkring udviklingen, samt dækning af jeres ønsker og behov.

 

Tlf.: 7027 2814 - Mail: info@n2ads.dk

Kontakt os for uforpligtende dialog allerede i dag

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr.: