Billig webshop

En billig webshop kan være en god løsning hvis man skal sælge en masse produkter, og mange vælger da også at benytte sig af denne form for løsning. Men der er også en bagside af medaljen.

Der er flere alternativer når det kommer til at anskaffe sig en webshop. Mange tilbyder f.eks. et modul som man kan lægge sine varer ind i, og det er sådan set det. De færreste tænker dog over de muligheder og sikkerheder der følger med, hvis man vælger at betale en smule mere.

Eksempelvis har N2 Ads flere professionelle webshopløsninger, som bliver skræddersyet til de enkelte kunder. Vi samarbejder desuden med et eksternt grafisk bureau som står for layout og design af hjemmesiden, og netop derfor er samtlige af vores hjemmesider unikke, ulig mange andre udbyderes.


Billig webshop eller SEO webshop

En billig webshop er også meget sjældent Google optimeret, og i de få tilfælde, er det typisk computergeneret SEO som absolut ingen effekt har i forhold til manuelt udført SEO.

Hos N2 Ads går vi meget op i at alting er unikt, og når det kommer til Google optimering, kan ingen computer udføre en persons arbejde halvt så godt. Derfor er vores Google optimerede webshops også effektive løsninger, og i de fleste tilfælde får vores kunder gode placeringer på Google under deres relevante søgeord. Vi tilbyder også billig webhosting til din webshop såfremt du ønsker det.


Billig webshop - Gode råd

En konklusion at ovenstående er ret ligetil, og som et resultat af dette er der et par gode råd og guidelines man skal være opmærksom på.

  • En webshop er mere end bare en hjemmeside, det er en forretning! Derfor er det vigtigt at tingene fungerer og at man er synlig for kunderne.
  • Gør det klart hvad du ønsker, om du ønsker en ustabil men billig webshop som kan det mest almindelige, eller om du har lyst til at bruge en smule mere på at få en professionel, skræddersyet, Google optimeret webshop.
  • Hvis du ejer, eller er kommende ejer af en webshop, så kan Google optimering af din side betale sig gevaldigt i det lange løb. Det er gratis klik, dvs. at du får gratis reklame hver gang nogen søger på det ord som du vælger, eksempelvis kan en side 1 placering på "Brugskunst" genere alt fra hundrede til flere tusinde klik, gratis klik!
  • Husk at en webshop skal være opdateret med de nyeste tilbud, produkter m.m. hele tiden. Ligesom du ikke vil lade et 'god jul' skilt stå i januar, er det også vigtigt at nye besøgende kan se at siden er opdateret og relevant.

Jeg ønsker at blive kontaktet vedr.: